New York Comic Con 2017: The Walking Dead, Star Wars & Funko Pops!

New York Comic Con 2017: The Walking Dead, Star Wars & Funko Pops! Vorig weekend vond in New York alweer de 11e editie plaats van New York Comic Con, oftewel NYCC. NYCC wordt gezien als het zusje van San Diego Comic Con. Iets kleiner in omvang, maar niet minder leuk. Vorig jaar kwamen er maar liefst 180.000 bezoekers op af! Ter vergelijking: Dutch Comic Con, de Nederlandse variant, had vorig jaar rond de 30.000 bezoekers. Zoals altijd vond NYCC plaats in het Javits Center in Midtown Manhattan, New York.
Met grote acteurs, nieuwe trailers en exclusieve merchandise was er weer heel wat te beleven bij NYCC. We zetten de hoogtepunten voor je op een rijtje:

The Walking Dead crossover

Er komt een crossover tussen The Walking Dead en Fear the Walking Dead. Sinds Feaar The Walking Dead begon speculeren fans al over een crossover tussen de twee series en eindelijk gaat het echt gebeuren. De grote man achter The Walking Dead, Robert Kirkman, bevestigde het grote nieuws tijdens NYCC. Hoe het precies in zijn werk gaat is nog niet bekend gemaakt. Zullen we een personage van TWD binnenkort zien in FTWD? Of juist andersom? In de komende maanden wordt het bekend gemaakt. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!Dat was niet het enige nieuws rondom de hitserie. Om fans alvast klaar te stomen voor seizoen 8 werden er exclusieve beelden vertoond van het nieuwe seizoen. Je ziet het hier: https://www.youtube.com/watch?v=Bv3WpUSxxI8

Vanaf 23 oktober is het nieuwste seizoen te zien bij FOX!

Star Wars: The Last Jedi

Afgelopen weekend kwam de trailer uit van Star Wars: The Last Jedi. Star Wars was volop vertegenwoordigd op NYCC. Niet door de acteurs zelf, maar door een tentoonstelling die werd gehouden. In de tentoonstelling werd onder andere verteld waarom Kylo Ren een masker draagt. We hebben natuurlijk allemaal zijn gezicht gezien in The Force Awakens, dus waarom het masker? Kylo Ren gebruikt het masker niet alleen om zijn identiteit te verhullen maar ook om zich verbonden te voelen met de Dark Side. Daarnaast worden Kylo Ren’s vlieg skills vergelijken met die van zijn vader, Han Solo.Donderdag 14 december is het dan eindelijk zover en draait The Last Jedi overal in de bioscopen. Nog even de trailer terugzien? Check hem hier: https://www.youtube.com/watch?v=Q0CbN8sfihY

Game of Thrones: het laatste seizoen
Het achtste en tevens laatste seizoen van Game of Thrones begint binnenkort met de opnames, aldus acteur Liam Cunningham. Cunningham speelt in Game of Thrones de rol van Davos Seaworth. De acteur vertelde dat over ongeveer 2 weken de opnames beginnen voor de grootste serie van dit moment. Seizoen 8 van Game of Thrones zal 6 afleveringen hebben, elk met een budget van $15 miljoen dollar. Dat betekend veel draken, White Walkers en hopelijk wolven!

Last but not least… FUNKO POPS!

Tijdens NYCC zijn er weer heel wat Funko Pops uitgekomen. Dit zijn Funko Pops die speciaal voor NYCC worden gemaakt. De meeste komen ook naar Europa, anderen worden zeer gelimiteerd uitgebracht en waren echt alleen tijdens NYCC te koop. In Nederland hopen we bij Filmspullen de NYCC Pops binnen een aantal weken binnen te hebben. Enkele Pops die zijn uitgebracht voor NYCC zijn:

Lyanna Mormont uit Game of Thrones. Zoals haar naam al zegt van Lyanna van het Huis Mormont en loyaal aan de familie Stark. Ondanks dat ze pas 12 jaar is wordt ze gezien als een sterke en intelligente leider.De tweede Pop! Van Game of Thrones is van niemand minder dan Jaqen H’Ghar, een ‘Faceless Men of Braavos’. Jaqen is een mysterieus personage uit Game of Thrones en hij heeft Arya getraind in Braavos.Star Wars heeft ook een aantal Pops erbij gekregen, zoals die van K-2SO, Saw Gerrera, Jyn Erso Dengar en Boba Fett with Slave I. Boba Fett with Slave I vind je binnenkort bij Filmspullen!

The Walking Dead kan natuurlijk niet achterblijven, Dwight krijgt zijn eigen Funko Pop! Dwight kennen we uit seizoen 6 en 7 van The Walking Dead. Precies zoals zijn personage in de serie is de helft van zijn gezicht verbrand door toedoen van Negan.Uit het Harry Potter / Fantastic Beasts universum komt een Pop! van Gellert Grindewald.


 
Kan je ook niet wachten tot het nieuwe seizoen van The Walking Dead? Tel je de dagen af totdat The Last Jedi in de bios is? En wat is jouw favoriete NYCC Funko Pop? Laat het ons weten in de reacties! smiley
 
    13-10-2017 16:20     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.