Schrijf hieronder jouw ervaring! Spaar je Filmpunten? Log eerst in en ontvang je Filmpunten. Het aantal Filmpunten dat je ontvangt voor het plaatsen van een review is 3 .
Lourens 10-03-2020 om 13:22:34

Snelle service, en een lief persoonlijk briefje bijgevoegd. Al met al een fijne ervaring, dank!

Ferdy 08-03-2020 om 23:21:33

Goed verpakt, leuke boodschap erbij. Zeker de moeite waard.

Michel Hove 02-03-2020 om 10:57:56

Bedankt voor de Queen items. Ze waren erg goed ingepakt en was blij verrast met het persoonlijke briefje. Ik hoop dat er in de toekomst nog meer Queen items in het assortiment komen.

Francis 24-02-2020 om 14:57:58

Ontzettend leuke producten en een enorme keuze, wauw! De producten waren goed ingepakt en er zat ook nog eens een persoonlijk briefje bij. Ik ben fan :)

Celien Van Hecke 23-02-2020 om 01:12:51

Heel snelle levering. Het handgeschreven briefje en de gratis boekenlegger was een leuk extraatje. Het voelde als een cadeautje openmaken, hier ga ik nog bestellen!

Fiona Rahl 09-02-2020 om 13:49:53

Bestelling was snel geleverd en heel goed verpakt, ook erg leuk met een persoonlijke boodschap. Zal zeker nog eens wat bestellen!

Dennis den Besten 05-02-2020 om 15:40:18

Bestelling werd keurig verzorgd afgeleverd. Netjes verpakt en een leuk persoonlijk briefje erbij!

Prijzen zijn netjes en de correspondentie goed.

Absoluut voor herhaling vatbaar!

Robin 04-02-2020 om 19:05:58

Goede shop, breed assortiment en snelle levering.

Chamira Meijer 27-01-2020 om 16:12:32

Elke bestelling die ik bij Filmspullen doe bevalt goed. De mensen achter het bedrijf denken met je mee en antwoorden altijd snel.

De ontvangen pakjes zijn een feest om te krijgen. Niet gewoon een standaard pakket maar altijd net even iets extra's. Dit maakt dat ik blijf terugkomen.

Merel 06-01-2020 om 15:38:53

Super! Overzichtelijke site, keurig verpakte bestelling en de levertijd is ook goed!

Wat het nog specialer maakt, is het attente briefje erbij!

Voor herhaling vatbaar!

 
Pagina 1 van 8