Schrijf hieronder jouw ervaring! Spaar je Filmpunten? Log eerst in en ontvang je Filmpunten. Het aantal Filmpunten dat je ontvangt voor het plaatsen van een review is 3 .
Marcel Scheper 26-06-2020 om 12:00:36

Hele nette service en snelle levering van de funko pop, ook nog een geschreven briefje erbij met een bedankje voor de aankoop erg netjes en wordt gewaardeerd! Ik ga hier zeker nog weer bestellen.

Jim 07-05-2020 om 12:02:16

Correcte en vriendelijke mailwisseling, vlotte verzending, nette verpakking van de spullen plus persoonlijk geschreven briefje erbij maakt het geheel tot een echte aanrader!

Amber 04-05-2020 om 16:56:03

Hele fijne service! Ik had gekozen voor ophalen en dit ging heel soepel. En een vriendelijk gezicht aan de deur was ook heel fijn :)
Ik ga zeker vaker bestellen!!

Lyanne 02-05-2020 om 15:20:01

Prima service, goed verpakt en leuk dat er een handgeschreven briefje bij zat!

Alejandra Nakari 05-04-2020 om 20:38:43

Bedankt voor jullie winkel, is echt makkelijk en snel funko's kopen. een goede winkel en service. ;)

Björn 14-03-2020 om 20:27:43

Super service en goed verpakt!

Lourens 10-03-2020 om 13:22:34

Snelle service, en een lief persoonlijk briefje bijgevoegd. Al met al een fijne ervaring, dank!

Ferdy 08-03-2020 om 23:21:33

Goed verpakt, leuke boodschap erbij. Zeker de moeite waard.

Michel Hove 02-03-2020 om 10:57:56

Bedankt voor de Queen items. Ze waren erg goed ingepakt en was blij verrast met het persoonlijke briefje. Ik hoop dat er in de toekomst nog meer Queen items in het assortiment komen.

Francis 24-02-2020 om 14:57:58

Ontzettend leuke producten en een enorme keuze, wauw! De producten waren goed ingepakt en er zat ook nog eens een persoonlijk briefje bij. Ik ben fan :)

 
Pagina 1 van 9