Schrijf hieronder jouw ervaring! Spaar je Filmpunten? Log eerst in en ontvang je Filmpunten. Het aantal Filmpunten dat je ontvangt voor het plaatsen van een review is 3 .
Vanessa 07-09-2020 om 17:25:56

Mijn zoontje was jarig en ik heb een diverse items hier gekocht, hij is er ontzettend blij mee! Hij lijkt wel echt Harry Potter te worden haha. Het uitpakken van het pakket voelde als het openen van een cadeau. Ik kom hier vaker terug!

Chris 31-08-2020 om 16:31:37

Voor de verjaardag van mijn zoon een aantal dingen gekocht waaronder de snoepjes en slinger. Ons huis leek net op zweinstein. TOP!

S.Engelsman 25-08-2020 om 23:03:16

Ik kreeg direct een bevestiging na het kopen. Het was ook niet lang wachten voordat het cadeautje was bezorgd, dit ging super snel. Ook kregen we er wat leuks bij. Al met al een super winkel!

F. Bos 15-08-2020 om 12:27:15

Ik heb hier een Stranger Things Funko besteld. Ik kreeg direct een orderbevestiging. Op de geplande leverdatum werd het pakket netjes volgens afspraak afgeleverd en de Funko was keurig verpakt.

Hans van Leeuwen 04-08-2020 om 19:24:10

Hele fijne ervaring met deze shop! Leuk assortiment en ik krijg er vaak iets leuks bij.

Tanja 13-07-2020 om 10:53:16

Wat een leuke site!! Snelle levering. Kreeg er nog een leuk Harry Potter chocolade pakketje bij. Met een lief handgeschreven kaartje erbij. Ik ga nog heel vaak hier spulletjes bestellen!

Arjen 08-07-2020 om 10:47:03

Fijne website, goede service en vlotte levering.

Yvonne Van den broek 03-07-2020 om 15:21:33

Leuke spullen, snelle levering. En heel attent een persoonlijk, handgeschreven kaartje erbij, top!

Marcel Scheper 26-06-2020 om 12:00:36

Hele nette service en snelle levering van de funko pop, ook nog een geschreven briefje erbij met een bedankje voor de aankoop erg netjes en wordt gewaardeerd! Ik ga hier zeker nog weer bestellen.

Jim 07-05-2020 om 12:02:16

Correcte en vriendelijke mailwisseling, vlotte verzending, nette verpakking van de spullen plus persoonlijk geschreven briefje erbij maakt het geheel tot een echte aanrader!

 
Pagina 1 van 10