Hey!

Leuk dat je meer te weten wil komen over Filmspullen! Wij zijn Anoushka, Isabel en Nico. In 2017 zijn wij begonnen met onze webshop, gespecialiseerd in Harry Potter producten en film merchandise. Wij zijn grote Harry Potter fans en hebben daarom de grootste collectie aan Harry Potter producten van Nederland en België in onze shop!

Jouw Funko Pop webshop
In 2017 zijn wij als één van de eerste shops in Nederland begonnen met het verkopen van Funko Pops. Inmiddels hebben wij ruim 1000 verschillende Funko Pops op voorraad. Wij staan er bij verzamelaars om bekend dat wij als enige shop in Nederland unieke en zeldzame Funkos verkopen, die trouwens allemaal zorgvuldig in bubbeltjesfolie naar jullie worden verstuurd. Ben je op zoek naar een speciale Funko? Laat het ons weten, en we gaan voor je op zoek.

We zien jullie graag bij Dutch Comic Con
Velen van jullie kennen ons ook doordat wij elke editie van Dutch Comic Con aanwezig zijn met een grote stand, vol met leuke merchandise. Wij vinden het geweldig om jullie tijdens Comic Con te ontmoeten!

​​​​​Plaats een bestelling en laat je verrassen
Met enthousiasme en plezier maken wij jouw bestelling voor je klaar. Door een goede samenwerking met PostNL heb je je aankoop snel in huis. En ben je toevallig in de buurt van Zoetermeer? Kom gerust je bestelling ophalen bij ons.

​​​Jij bent het succes van Filmspullen: of het nu online is via de webshop of op een beurs, wij staan met veel plezier voor je klaar!

Groetjes,
Anoushka, Isabel en Nico – team Filmspullen

Filmspullen in de media

  • Influencer Noell van Dreven heeft een grote Harry Potter shoplog opgenomen vol met items van onze webshop!             
  • De Nederlandse blogger Babet van Harry Potter Party schreef een review over Filmspullen. Ze noemde Filmspullen ''Eén van de beste Nederlandse Harry Potter shops. Ze hebben één van de meest uitgebreide en originele Harry Potter collecties van Nederland.''
  • Hello Geeky World schreef een review over Filmspullen. Ze zegt o.a.: ''Filmspullen is een ontzettend leuke webshop, heeft goede spullen voor een betaalbare prijs en levert snel en netjes.''
  • Filmhoek bracht Filmspullen onder de aandacht van haar lezers.
  • World of Cynthia deelde een unboxing van haar nieuwe Draco Funko Pop! en Grimm theekopje.