Foto

    

Welkom bij Filmspullen!

Wat leuk dat je wat meer over ons te weten wilt komen! Mijn naam is Aruna en ik ben samen met mijn zus Anoushka de eigenaar van Filmspullen. Toen ik op mijn 6e de film Jurassic Park zag heb ik een instant voorliefde voor science-fiction en fantasyfilms ontwikkeld. Tegenwoordig zijn er talloze films en series in dit genre en zijn we uren per week voor de tv gekluisterd. Onze favorieten zijn nu Game of Thrones en Marvel/DC films. Daarnaast zijn wij beide enorme Harry Potter fans sinds het eerste deel van de serie uitkwam. Bij ieder boek dat uitkwam stonden we steevast middernacht voor de boekhandel om het nieuwste Harry Potter boek zo snel mogelijk te lezen!

In het najaar van 2016 kwamen we met het idee om onze eigen webshop te beginnen, nadat we op vakantie zijn geweest in New York. In New York zagen we hoe gemakkelijk het is om aan leuke film merchandise te komen en we kwamen op het idee om dit in Nederland ook mogelijk te maken. Het resultaat is Filmspullen geworden!

Wat leuk is, is dat we nu in contact komen met mensen die ook heel erg van films en series houden. Je kan ons 2x per jaar vinden op Dutch Comic Con in de Jaarbeurs Utrecht en we vinden het altijd erg leuk om jullie te ontmoeten. Daarnaast is het heel gaaf om te zien dat we jou blij kunnen maken met onze producten.  

Heb je ideeen of suggesties? Is er een product uitverkocht of kan je wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van een leuk cadeautje? Wij staan voor je klaar! Neem contact met ons op via de contactpagina of mail naar info@filmspullen.nl
We staan klaar om je mail te beantwoorden en als er iets uitverkocht is kunnen we het product voor je bestellen zodat je het snel in huis hebt.  

Filmspullen.nl is een site van verzamelaars, voor verzamelaars! 
 

Filmspullen in de media

  • Hello Geeky World schreef op 22 mei 2017 een review over Filmspullen. Ze zegt o.a.: ''Filmspullen is een ontzettend leuke webshop, heeft goede spullen voor een betaalbare prijs en levert snel en netjes.''
 
  • Filmhoek bracht op 16 mei 2017 Filmspullen onder de aandacht van haar lezers

Foto