Verzending rond de feestdagen:

De feestdagen zijn niet compleet zonder cadeaus. We raden je aan om je bestelling zo vroeg mogelijk te plaatsen, ruim op tijd voor de feestdagen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling op tijd wordt aangeleverd bij PostNL. PostNL zorgt ervoor dat jouw bestelling rond de feestdagen op tijd worden bezorgd. 
Met name voor de brievenbuspost kan de bezorging, door de topdrukte, langer duren. 
Wij houden hierbij de volgende schema's aan, aangeleverd door PostNL:

- Bezorgschema brievenbuspost: klik hier
- Bezorgschema pakketten in Nederland: klik hier
- Bezorgschema pakketten in Belgie: klik hier

Tijdens de feestdagenperiode kunt u ervoor kiezen om uw bestelling, die in een envelop past, te versturen als Brievenbuspakket. U ontvangt dan per mail een Track & Trace code. Hiervoor wordt €1 extra gerekend. 

Brievenbuspakjes kunnen alleen naar Nederlandse adressen worden verzonden en worden geleverd op dinsdag t/m zaterdag. Er wordt geen indicatieve bezorgtijd gegeven. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakje in ontvangst te nemen, want het past door de brievenbus.

___________________________________


Betaling

Bij Filmspullen betaalt u altijd via een veilige en betrouwbare verbinding. U kunt betalen met iDeal, Paypal, Bancontact of handmatig het bedrag overboeken via uw eigen bank.

Vooraf overmaken
Kiest u bij de betaling voor de optie vooraf overmaken? Dan vragen wij u om het totaalbedrag binnen 2 werkdagen over te maken. U ontvangt via de e-mail de betalingsgegevens.

Verzendkosten en levertijden

Verzendkosten

Wij versturen producten binnen Nederland en België.

Binnen Nederland kunnen bestellingen op twee manieren worden verzonden. Producten zoals sieraden, welke door de brievenbus passen, worden netjes en stevig verpakt in een bubbeltjes envelop. Zwaardere producten, zoals sjaals en notitieboeken, versturen wij ook in een envelop om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Uiteraard altijd goed verpakt met bubbeltjesfolie!
Producten die niet door de brievenbus passen worden verstuurd als pakket met PostNL. U ontvangt voor pakketten een Track & Trace code. U ontvangt uw bestelling binnen 2 werkdagen!

Tarieven

Brievenbus in bubbeltjes envelop: €2,99
Zwaardere producten (zoals sjaals) in envelop: €3,50
Pakketpost met Track & Trace code: €4,99

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100!

Verzendkosten België

Alle producten, ongeacht grootte of gewicht, worden naar België verzonden via pakketpost. De verzendkosten zijn €10. U ontvangt een Track & Trace code van ons per e-mail waarmee u uw bestelling kunt volgen. Uw pakket wordt verzonden via PostNL, voor levertijden zijn wij afhankelijk van PostNL. Houd rekening met een levertijd van 1 - 3 werkdagen.

Levertijden in Nederland

Nadat de betaling bij ons is binnengekomen, maken wij je bestelling verzendklaar. Wij verzenden de bestelling binnen 1 à 2 werkdagen.  

Levertijd tabel voor bestellingen in Nederland:
 Maandag voor 15.00 uur besteld Woensdag in huis*
 Dinsdag voor 15.00 uur besteld Donderdag in huis*
 Woensdag voor 15.00 uur besteld Vrijdag in huis*
 Donderdag voor 15.00 uur besteld     Maandag in huis*
 Vrijdag voor 15.00 uur besteld Dinsdag in huis*
 Zaterdag besteld Dinsdag in huis*
 Zondag besteld Woensdag in huis*


* Wij versturen al onze brieven en pakketten met PostNL. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling op tijd bij het postkantoor is. Bij pakketten ontvang je een Track & Trace code en kan je je bestelling volgen. 

Wij verpakken onze producten met extra zorg, zodat ze heel aankomen bij jou. Breekbare producten worden extra ingepakt met luchtkussenfolie. Wij zijn niet aansprakelijk voor toegedane schade tijdens de verzending. Wij doen ons uiterste best artikelen zo veilig mogelijk verpakt op te sturen.

Ophalen in Zoetermeer

Woon je in Zoetermeer en omstreken? Goed nieuws, je kunt namelijk heel eenvoudig je bestelling komen ophalen bij ons in Zoetermeer! Dit scheelt verzendkosten en je hebt je producten meteen in huis. Tijdens het afrekenen kan je de optie 'Ophalen in Zoetermeer' aanvinken. Na het plaatsten van je bestelling ontvang je van ons een e-mail met dagen en tijden waarop je je bestelling kan komen ophalen. Wij hebben geen fysieke winkel, daarom is het enkel mogelijk om je bestelling op afspraak op te halen. 

Retour

Wilt u een product ruilen? Neem hiervoor contact met ons op via e-mail: info@filmspullen.nl

Vanwege hygienische redenen is het niet mogelijk om bepaalde producten (zoals oorbellen, haarbanden en sokken) te retourneren. 

Herroepingsrecht

Binnen 14 dagen na aankoop heeft u het recht om het product te retourneren. 14 dagen na ontvangst verstrijkt de herroepingstermijn. 
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen. Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, exclusief leveringskosten binnen 14 dagen nadat Filmspullen het product in ontvangst heeft genomen. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd.

Als u een product wilt retourneren kunt u een e-mail sturen naar info@filmspullen.nl met als onderwerp uw Ordernummer. In uw mail kunt u het volgende aangeven:
  • Welk product u wilt retourneren
  • De reden van retour
Wij ontvangen uw e-mail en zullen nagaan of het binnen de herroepingstermijn valt van 14 dagen en of het voldoet aan de voorwaarden die wij (en de wet) stellen aan het retourneren van een product. Per e-mail wordt u ervan op de hoogte gesteld of wij akkoord gaan met uw retourzending. Zo ja, dan ontvangt u van ons het adres en een toelichting over hoe je het beste de bestelling kan retourneren. Zodra wij uw pakket hebben ontvangen krijg je hier een e-mail van. Na ontvangst van het geretourneerde product zullen wij het bedrag terugbetalen uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst, indien het voldoet aan de vooraf gestelde voorwaarden.