Alles voor een magisch Harry Potter feestje!

Het eerste Harry Potter boek kwam uit in 1997 en de laatste film was in 2011 in de bioscoop. Dit lijkt lang geleden, maar nog steeds is Harry Potter onverminderd populair. Of je nu 8, 18 of 80 wordt, een Harry Potter feestje kan op alle leeftijden. Ben je op zoek naar tips voor je eigen Harry Potter feest of voor een kinderfeestje? Wij helpen je verder! Filmspullen biedt geweldige producten waarmee je jouw feest een extra magisch tintje geeft.

Aankleding

Tover je woonkamer helemaal om tot Hogwarts! Dat kan gemakkelijk met onze vlaggen van Gryffindor, Ravenclaw, Hufflepuff en Slytherin. Binnen no-time heb je een geweldige decoratie aan de muur en het thema voor je feestje staat vast. Niemand kan er meer omheen dat dit een magisch feestje is!  

Speciaal voor de jarige kan je onze leuke verjaardagsslinger ophangen. De jarige voelt zich extra speciaal met deze slinger geheel in de stijl van Harry Potter, met stropdas, uil en bril.

Sorteerhoed ceremonie

Bij binnenkomst kan je iedereen in een eigen afdeling sorteren. Haal een toverhoed in huis (vaak te koop rond Halloween) en verdeel de gasten in per afdeling. Hierna krijgen ze hun eigen stropdas, met het logo van hun eigen afdeling erop! Het magische feestje kan beginnen!

Zet op de achtergrond de soundtrack op. Met het nummer Hedwig’s Theme  zet je meteen de sfeer neer en lijkt het net alsof je op Hogwarts bent. Je zou natuurlijk ook de gehele Harry Potter soundtrack van alle 8 de films kunnen luisteren!

Butterbeer

We kunnen er niet omheen.. een Harry Potter feestje is niet compleet zonder Butterbeer! Harry, Ron en Hermelien dronken het vaak als ze een uitstapje maakte naar Hogsmaede (Zweinsveld) in het cafe de Drie Bezemstelen. Dit magische drankje is nu ook beschikbaar voor ons, de Dreuzels! Het is een heerlijke zoete, romige soda met een karamelsmaak. Dit is een absolute must have voor ieder Harry Potter feestje. Het Butterbeer is alcoholvrij en daardoor ook geschikt voor kinderfeestjes.

Cupcakes, snoep en chocoladekikkers

Bij een feestje hoort natuurlijk ook eten. Maak heerlijke cupcakes en versier ze met onze cupcake toppers. Een ‘normale’ cupcake krijgt hierdoor meteen een magisch tintje. Met onze leuke Chocolate Frog bakvorm maak je je eigen chocolade kikkers inclusief doosjes! De voorpret begint al met het bakken van de kikkers en het vouwen van de échte Chocolate Frog doosjes.

En zoals feestjes in de wereld van Harry Potter worden gevierd met Bertie Botts, kunnen wij Dreuzels dat natuurlijk ook! Ben je er klaar voor om de Smekkies (Bertie Botts) in ALLE smaken te ervaren? Durf je het aan om smaken zoals snot, oorsmeer en regenworm te proberen? Ga de uitdaging aan samen met je vrienden! Gelukkig zitten er ook normale smaken tussen zoals banaan, kers en watermeloen. 
 

Cadeaus voor een Harry Potter fan

Is de jarige een enorme Harry Potter fan? Bij Filmspullen ben je aan het juiste adres! Ongeacht je budget kun je in onze webshop helemaal los gaan. Dit kan met een leuke sleutelhanger, toverstaf of Funko Pop! We hebben honderden Harry Potter producten op voorraad en er zit altijd wel wat leuks bij voor de jarige. Is de jarige bijvoorbeeld groot fan van Hermelien? Dan zou de toverstok van Hermelien, de wereldberoemde Tijdverdrijver ketting of de oorbellen die ze droeg naar het Yule Ball perfecte cadeaus zijn. Natuurlijk kan je ook altijd contact met ons opnemen om samen een leuk cadeau uit te kiezen. Bij Filmspullen zijn we echte Harry Potter experts en kunnen we jou helpen bij het uitkiezen van het perfecte Harry Potter cadeau!

Zoals je kunt lezen hebben we bij Filmspullen genoeg in huis om een geweldig Harry Potter feest neer te zetten. Wij hopen dat deze tips je helpen bij de voorbereidingen!

    10-10-2019 13:54     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.