Must see: films zomer 2017!

Must see: films zomer 2017! Tijd om te genieten van de zon op het strand.. maar ook om naar de bioscoop te gaan! Dit wordt na jaren weer een geweldige film zomer met alleen maar blockbusters. In dit artikel lees je de hoogtepunten van deze filmzomer. De zomer en kerstperiode staan bekend om de blockbuster films die uitkomen. Vanwege de vakantieperiode brengen filmmaatschappijen in de zomer en kerstperiode hun blockbusters uit om een zo groot mogelijk publiek te trekken.

Wij van Filmspullen hebben een lijstje gemaakt met de grootste films die deze zomer uitkomen. Deze films moet je zien!

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

Release 25 mei

Het vijfde en tevens laatste deel van de Pirates-reeks markeert de langverwachte terugkeer van Pirates of the Caribbean, één van de grootste franchises ooit. De legendarische Captain Jack Sparrow strijdt in de film tegen zijn grootste vijand kapitein Salazar. Jack gaat op zoek naar de bekende Drietand van Poseidon om kapitein Salazar te verslaan. Oude bekenden zoals Jack Sparrow en Barbossa spelen weer een hoofdrol en wie weet zien we Will Turner en Elizabeth Swann ook nog terug ;)
Wil je in Pirates stijl naar de film toe gaan? Check ons Pirates of the Caribbean assortiment hier.



The Mummy

Release 8 juni

Deze film is de eerste in een reeks films genaamd ‘’Universal Monsters’’, uitgegeven door Universal Pictures. Het is een reboot van de Mummy franchise uit 1999. De hoofdrollen in deze nieuwe Mummy film zijn voor niemand minder dan Tom Cruise als Nick Morton, Sofia Boutella als Mummy en Russel Crowe als Dr. Henry Jekyll. De komende jaren brengt Universal Monsters nog meer van deze spectaculaire films uit over Frankenstein, Van Helsing en Wolf Man.

Wonder Woman

Release 15 juni

We hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk is het zover. Wonder Woman heeft haar eigen welverdiende film! Wonder Woman groeide op als Diana, prinses van de Amazones, waar ze werd getraind om de beste krijger te zijn. En dat is nog niet alles, er zit ook een kleine rol in voor onze eigen Wonder Woman Doutzen Kroes!

Transformers: The Last Knight

release 22 juni

Dit is het vijfde deel en opvolger van de zeer succesvolle film Transformers: Age of Extinction. De film wordt wederom geregisseerd door de bekende regisseur Michael Bay. De hoofdrol wordt ook in deze film vertolkt door Mark Walhberg en daarnaast zijn natuurlijk ook de Autobots Bumblebee, Hound, Drift en Crosshairs aanwezig in de film. Het verhaal gaat over een epische oorlog tussen de mensheid en de Transformers. Wie zal deze strijd winnen?

Despicable Me 3

Release: 28 juni 

Na het grote succes van de vorige Despicable Me films en de Minions film komt deze zomer deel 3 uit van deze animatiereeks. De grappige Minions zijn weer terug samen met Gru, Lucy en hun leuke drie dochters Margot, Edith en Agnes. Steve Carrell vertolkt zowel de rol van Gru als van zijn halfbroer Dru. Dat wordt een hilarische film! Binnenkort gaat Filmspullen een collectie aanbieden van Despicable Me Funko Pop’s.


 

Spider-man: Homecoming

Release 6 juli 

Na de spannende strijd in Captain America: Civil War keert Spider-Man weer terug op het grote doek. Peter Parker wordt in dit deel gespeeld door Tom Holland. Onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark keert Spider-Man terug naar huis. Tony Stark wordt uiteraard gespeeld door de geweldige Robert Downey Jr. De schurk in deze film is The Vulture, gespeeld door Michael Keaton, en brengt groot gevaar met zich mee!  

War for the Planet of the Apes

Release 13 juli

Dit is alweer de derde film in de nieuwe filmreeks over The Planet of the Apes. De Alfa aap Ceasar en zijn groep mensapen nemen het op tegen een leger van mensen geleid door een kolonel, gespeeld door Woody Harrelson. Dit leidt tot een groot gevecht waarin de toekomst van de planeet wordt beslist.


Dit zijn de films waar wij het meest naar uitkijken deze zomer! Het wordt een mooie zomer met al het moois dat Hollywood ons brengt! Wij kunnen niet wachten om ze allemaal te zien. In ons assortiment vind je nu al Pirates of the Caribbean items. Stay tuned voor merchandise van Wonder Woman, Despicable Me 3 en War for the Planet of the Apes.
 
 
    25-07-2017 18:29     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.