Filmspullen op Comic Con Holland!

Filmspullen op Comic Con Holland! Comic Con fans opgelet! Eind april is het tijdens Comic Con Holland niet alleen mogelijk om je favoriete acteurs te ontmoeten, maar ook om onze stand te bezoeken en geweldige merchandise te bemachtigen. Comic Con Holland vindt plaats op 29 en 30 april 2023 in de Brabanthallen, Den Bosch. Lees snel verder om erachter te komen wat je bij Filmspullen als standhouder kan verwachten tijdens Comic Con Holland! 

Funko Pops voor iedereen

Als je Filmspullen weleens hebt gezien op Comic Con dan weet je het; één van de dingen die ons zo uniek maakt is onze enorm brede selectie aan Funko Pops en unieke merchandise die wij meenemen. Of je nu fan bent van Harry Potter, Stranger Things, Marvel, DC, Star Wars of Disney, er is een Funko voor iedereen bij Filmspullen. 

Funko Pops zijn al jaren een enorme hit onder fans van films en tv series en je kan wel een Funko vinden in (bijna) iedere verzameling van een comic con bezoeker! Bij onze stand kan je je Funko Pop collectie flink uitbreiden met Funko's van jouw favoriete personages. 

Ontmoet het team van Filmspullen op Comic Con Holland

Ben je benieuwd naar de mensen achter Filmspullen? Kom naar onze stand op Comic Con Holland en ontmoet ons team in levende lijve! Wij zijn het hele weekend aanwezig om jou te helpen bij het uitkiezen van dé perfecte Funko. 

Comic Con Holland vindt op 29 en 30 april 2023 voor het eerst plaats in Nederland. Ben je een fan van films, tv series en alles wat daartussen zit, dan is de stand van Filmspullen zeker een bezoekje waard tijdens Comic Con Holland. Met onze enorm brede selectie aan merchandise zit er altijd wel iets voor je tussen. Bovendien kennen veel comic con bezoekers ons team al van andere comic cons en beurzen. 
Dus waar wacht je nog op? Bezoek de stand van Filmspullen op Comic Con Holland en ga naar huis met de nieuwste merchandise van jouw favoriete film of serie! 

Wil je op de hoogte worden gehouden van de voorbereidingen voor comic con en weten hoe onze stand eruit ziet? Volg ons op Instagram, TikTok en Facebook

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten! Er zijn nog steeds tickets te koop voor deze geweldige comic con. Tot 29 en 30 april bij Comic Con Holland in de Brabanthallen, Den Bosch! 

 

    28-03-2023 15:50     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.