Coming Soon: Funko Pops!

Coming Soon: Funko Pops!

We hebben goed nieuws, want zoals de titel al zegt: binnenkort gaan we Funko Pops verkopen!  

Wat zijn Funko Pops?

Funko is een Amerikaans bedrijf dat in 2005 is opgericht. Ze verkopen verschillende verzamelaarsitems, waaronder dus de Funko Pops. Dit zijn verzamelfiguren gemaakt van pvc, met een groot hoofd en grote ogen. Alle Funkos worden geleverd in een mooie collectors box.  

Het leuke van Funko Pops is de verscheidendheid van Pops! die ze aanbieden. Of je nou fan bent van tv series, films, comics, worstelen (ja echt!) of muziek, Funko heeft het. Doordat er veel verschillende soorten zijn, is er wel een Funko Pop! voor iedereen. 

Funko Pops! zijn inmiddels echte verzamelitems geworden. Van een bepaalde serie worden vaak Pops! uitgegeven van de hoofdpersonages, compleet met hun eigen outfit en andere accessoires. Zo heeft The Walking Dead al bijna 70 verschillende Funko Pops! 

Sommige Funko Pops! zijn echte collectors items en inmiddels al vele honderden of zelfs duizenden dollars waard. Dit omdat ze maar in een zeer beperkte uitlage worden uitgegeven. Op de site poppriceguide kan je bijhouden hoeveel jouw collectie waard is. 

Wat gaat Filmspullen verkopen?

Funko geeft elke maand weer nieuwe Pops uit, bijvoorbeeld als er een nieuwe film of serie uitkomt. Zo zijn er laatst nog Pops! uitgekomen van de nieuwste Pirates of the Caribbean film en de Netflix-serie Stranger Things. Daarnaast worden er elke maand ook Limited versies uitgegeven, dit zijn Funko’s die in de loop van de tijd schaarser worden en dus ook een grotere verzamelwaarde hebben. Bij Filmspullen gaan we niet alleen de normale Funkos aanbieden, maar ook de Limited Edition versies! Eind mei vind je de eerste levering Funko's op onze site! 

Kortom; Funko Pops! zijn ontzettend leuk om te verzamelen en als je van film en tv merchandise houdt echt een must voor je collecie! Daarnaast staan ze ook nog eens heel leuk in je boekenkast / tv kast (ik spreek uit ervaring ;) )

Inmiddels hebben we al een groot assortiment aan Funko Pop's! Je vindt het hier.



 

    25-07-2017 18:32     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.