Vanaf nu verkrijgbaar: The Noble Collection replica's

The Noble Collection replica's van Harry Potter 

Een paar dagen geleden hebben wij onze eerste Noble Collection bestelling ontvangen! We zijn er super enthousiast over en hebben een Unboxing video voor jullie gemaakt. Klik op de afbeelding hieronder om de video te bekijken!
 

Alle spullen die je in de video ziet zijn vanaf vandaag te koop op de website! 
Zoals je kan zien in de video hebben we de meeste producten dichtgelaten, omdat het allemaal zo netjes en goed verpakt is. We hebben dus nog veel meer in ons assortiment besteld dan op de video te zien is!    

Wat is The Noble Collection? 

De meeste Harry Potter fans zullen bekend zijn met The Noble Collection. Het merk staat bekend om zijn prachtige replica's van uitstekende kwaliteit. Zelf zijn we ook groot fan van The Noble Collection. Jaren geleden heb ik in Londen de toverstaffen gekocht van Harry, Ron en Hermelien en deze staan mooi tentoongesteld in een vitrinekast. Vorig jaar heb ik mijn collectie uitgebreid met een een miniatuur beeld van Hedwig en van Felix de feniks. We vinden het dan ook heel erg leuk dat we vanaf vandaag The Noble Collection replica's kunnen aanbieden in onze webshop!
 
De producten zijn van hele goede kwaliteit, ontzettend gedetailleerd en mooi gemaakt. Je kan duidelijk zien dat er veel tijd en moeite in wordt gestoken om deze replica's te maken. Neem als voorbeeld de Dementors kristallen bal. Zweinstein is erg gedetailleerd gemaakt en het is echt een pronkstuk in de collectie van iedere Harry Potter fan. 

Wat betreft toverstaffen is het heel gaaf om te zien dat ze allemaal van elkaar verschillen. Zo ziet de toverstaf van Professor Anderling er heel anders uit dan die van Professor Slakhoorn. Dit maakt het ook zo leuk om ze te verzamelen!
 

Heb je zelf items van The Noble Collection? Als je opzoek bent naar een uniek Harry Potter item wat je nergens kan vinden, laat het ons weten via info@filmspullen.nl en we zullen ons best doen om het te vinden! 

    25-07-2017 18:26     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.