San Diego Comic-Con 2017: de hoogtepunten

San Diego Comic-Con 2017: de hoogtepunten Van 20 tot 23 juli was de 47e editie van San Diego Comic Con, afgekort SDCC. De San Diego Comic Con geldt als de invloedrijkste Comic Con in de wereld. Het is een vierdaags spektakel waar de grote filmstudios trailers presenteren van hun nieuwste blockbusters en de acteurs en actrices van alle grote series zijn aanwezig om te vertellen over hun serie/film. Hieronder vind je de nieuwste trailers op een rijtje (klik op de foto en de trailer opent in een nieuw venster) en we hebben leuk nieuws over Wonder Woman!
 

Stranger Things seizoen 2

Klik op de afbeelding om de trailer te zien!

Stranger Things was de grote sensatie van 2016. De Netflix serie sloeg in als een bom vanwege de eighties look, de goede acteerprestaties en de soundtrack. Daarnaast werd je meteen meegenomen in het verhaal en het Upside Down. In de trailer zien we de terugkeer van Eleven (gelukkig!) en gaat het niet al te best met Will. We kunnen niet wachten om het vervolg te zien. Op 27 oktober is seizoen 2 beschikbaar op Netflix!

Trailer Thor: Ragnarok

Klik op de afbeelding om de trailer te zien!

In de derde Thor film zien we dat er een spectaculaire samenwerking is tussen Thor (Chris Hemsworth) en de Hulk (Mark Ruffalo). Ze nemen het op tegen de schurk Hela, de godin van de dood, gespeeld door oscarwinnares Cate Blanchett. De film draait vanaf 26 oktober in de bioscopen.
 

Justice League

Klik op de afbeelding om de trailer te zien!

Terwijl Marvel furore maakte met de trailer van Thor, bracht de grote concurrent DC de trailer uit voor Justice League. De wereld is in rouw na de dood van Superman en Batman (wederom gespeeld door Ben Affleck) is spoorloos verdwenen. Ondertussen maakt de superschurk Steppenwolf zijn debuut in de film en keert Gal Gadot terug als Wonder Woman in Justice League!

Wonder Woman

Er is nog meer nieuws over Wonder Woman! Het gerucht ging al lang rond en gelukkig is het op SDCC bevestigd: na het enorme succes van de eerste Wonder Woman film heeft Warner Bros. aangekondigt dat er een vervolg komt op de film. Wonder Woman is de meest succesvolle film uit het DC Universe tot nu toe, het is dan ook niet meer dan logisch dat er een vervolg komt. Het verhaal van Wonder Woman 2 is nog niet bekendgemaakt, nog even afwachten dus!
 

The Walking Dead is terug

Klik op de foto om de trailer te zien!

Het nieuwste seizoen van The Walking Dead begint op 22 oktober. Inmiddels zijn we al bij het 8e seizoen aangekomen van de immens populaire zombie-serie. In de trailer zien we dat de strijd tussen Negan en Rick tot een hoogtepunt komt. Samen met de de Hilltop kolonie en het Kingdom vechten ze tegen Negan en zijn Saviors. Aan het einde van de trailer wordt het spannend en zien we Rick wakker worden met een enorme baard. Wat heeft dit te betekenen? We kunnen niet wachten tot eind oktober!

Nog meer leuk nieuws: nieuwe Funko Pops!

Daarnaast worden er ieder jaar speciale Funko Pops uitgebracht die op SDCC te koop zijn. Deze Funko Pops worden ook onder enkele winkels verspreid en wij hebben er een paar weten te bemachtigen! De Funko Pops hebben een speciale Summer Convention Exclusive sticker en zijn binnenkort te koop op onze site.
    25-07-2017 18:46     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.