Wie is Wonder Woman?

Donderdag 15 juni komt de langverwachte film Wonder Woman uit in Nederland. De film is vorige week uitgekomen in de Verenigde Staten behaalde een recordomzet van $200 miljoen en kreeg lovende recensies. Zo wordt Wonder Woman door The Guardian omschreven als de beste superhelden film sinds The Dark Knight uit 2008.

Het verhaal

De film speelt zich af in de periode van de Eerste Wereldoorlog. De Britse piloot Steve Trevor crasht met zijn vliegtuig boven de zee bij het eiland van de Amazonen, waarna Diana (Wonder Woman) hem redt. Steve Trevor vertelt Diana over de Eerste Wereldoorlog waarna ze besluit om haar eiland te verlaten om naar Londen te gaan en de oorlog hopelijk vroegtijdig te beëindigen..


De rol van Wonder Woman wordt vertolkt door Gal Gadot.

Dit klinkt als een heel goed verhaal, maar toch zijn er veel mensen die niet helemaal weten wie Wonder Woman nou precies is en wat haar krachten zijn. Ben je daar benieuwd naar? Lees dan vooral verder!

Wie is Wonder Woman?

Wonder Woman is een superheld afkomstig van DC Comics. Ze verscheen voor het eerst in de stripboek All Star Comics in 1941. Wonder Woman is de onsterfelijke prinses Diana van de Amazonen, afkomstig uit de Griekse mythologie. Haar moeder is koningin Hippolyta. Wonder Woman heeft van de goden bovennatuurlijke krachten en vaardigheden gekregen. Ze is snel, sterk en ze geneest onmiddellijk van verwondingen. Wonder Woman heeft ook vele wapens, waaronder haar bekende magische lasso, waarmee ze iedereen kan dwingen de waarheid te vertellen. De lasso is onbreekbaar en heeft zelfs Superman vastgehouden. Deze krachten en haar verwoestende wapens zorgen ervoor dat ze een van de sterkste superheroes is in het DC universum.


All Star Comic #8 met het eerste beeld van Wonder Woman

Ben je op zoek naar leuke Wonder Woman merchandise? Je vindt het hier
    25-07-2017 18:34     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.