Prachtige replica van het Hogwarts kasteel uit de Harry Potter boeken en films. Het replica is erg gedetailleerd en ieder gebouw is met de hand gebeeldouwd en tevens met de hand geschilderd. 

De magische toverschool ligt bovenop een klif en het terrein van Hogwarts wordt omringd door een prachtig landschap. Het replica is gebouwd op een display van hardhout. Het kasteel is ongeveer 33cm hoog en weegt 7,2 kilogram. Dit is een officiele replica van The Noble Collection.

Op aanvraag
Het Hogwarts kasteel is op aanvraag beschikbaar. Dit houdt in dat wij het replica gaan bestellen bij The Noble Collection wanneer u de bestelling plaatst. Doordat dit product met de hand wordt gemaakt kan de levertijd verschillen, houdt rekening met een levertijd tussen de 3-4 weken. Voordat u bestelt kunt u een mail sturen naar info@filmspullen.nl om de actuele levertijd op te vragen. 
Doordat dit item speciaal voor u wordt ingekocht kan het product niet geretourneerd worden.

Verzendkosten

€ 5,49 

Standaard levertijd

3-4 weken

€ 399,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons gerust je vraag. Je hoort binnen 48 uur van ons!

Stel je vraag over dit product

* verplicht om in te vullen

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.


Foto('s):

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.