Batman The Dark Knight masker replica

Batman The Dark Knight masker replica - filmspullen Batman The Dark Knight masker replica - filmspullen Batman The Dark Knight masker replica - filmspullen
Batman The Dark Knight masker replica - filmspullen Batman The Dark Knight masker replica - filmspullen Batman The Dark Knight masker replica - filmspullen
Voor velen is The Dark Knight de beste Batman film ooit gemaakt. The Noble Collection heeft een hoogwaardige replica uitgebracht van het masker dat Batman droeg tijdens deze film. 

Het masker is 45 cm hoog en van gecoat polystone gemaakt. Het masker wordt geleverd met een display basis, waarop het masker geplaatst kan worden. Op het display is het Batman logo afgebeeld.
Onderaan deze pagina is een video toegevoegd waarin het masker wordt tentoongesteld. 

Op aanvraag
Deze prachtige replica is op aanvraag beschikbaar. Dit houdt in dat wij het masker bij The Noble Collection bestellen nadat u een bestelling heeft geplaatst. De levertijd van het masker is rond de 3-4 weken. Voordat u bestelt kunt u een mail sturen naar info@filmspullen.nl om de actuele levertijd op te vragen. Doordat dit item speciaal voor u wordt ingekocht kan het product niet geretourneerd worden.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

3-4 weken

Replica van het masker van Batman uit The Dark Knight. Het is een officiële replica van The Noble Collection en van zeer hoogwaardige kwaliteit.
€ 475,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons gerust je vraag. Je hoort snel van ons!

Reviews

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel je vraag over dit product

* verplicht om in te vullen

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.