Batman luxe schaakset [Collectors Item]

Batman luxe schaakset - filmspullen Batman luxe schaakset - filmspullen
Batman luxe schaakset - filmspullen Batman luxe schaakset - filmspullen
Prachtige luxe schaakspel van The Noble Collection. Een druk op het schaakbord zorgt ervoor dat 50 verschillende LED lampjes oplichten. Daarnaast wordt het Batman signaal geprojecteerd zodra de schaakset aan gaat. De schaakstukken bestaan uit de superhelden vs de schurken: The Joker, Catwoman, Riddler en Penguin vechten tegen Batman, Robin, Batgirl and Commissaris Gordon.

Het schaakbord is aan elke kant 51 cm in lengte. De schaakstukken zijn tussen de 6,5 en 14 cm groot en zijn gemaakt van tin en metaal. Dit is een officiele replica van The Noble Collection en zal altijd zijn waarde behouden.

Op aanvraag
Deze mooie exclusieve schaakspel is op aanvraag beschikbaar. Dit houdt in dat wij de schaakset gaan bestellen bij The Noble Collection wanneer u de bestelling plaatst. Houdt rekening met een levertijd van 4-5 weken. Voordat u bestelt kunt u een mail sturen naar info@filmspullen.nl om de actuele levertijd op te vragen. Doordat dit item speciaal voor u wordt ingekocht kan het product niet geretourneerd worden.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

4-5 weken

Prachtige luxe Batman schaakset van The Noble Collection.
€ 949,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons gerust je vraag. Je hoort snel van ons!

Reviews

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel je vraag over dit product

* verplicht om in te vullen

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.