Harry Potter snaai ketting met klok

Harry Potter snaai horloge ketting - Filmspullen.nl Harry Potter snaai horloge ketting - Filmspullen.nl Harry Potter snaai horloge ketting - Filmspullen.nl
Harry Potter snaai horloge ketting - Filmspullen.nl Harry Potter snaai horloge ketting - Filmspullen.nl Harry Potter snaai horloge ketting - Filmspullen.nl
Harry Potter snaai ketting met klok
2 Reviews | Review toevoegen
In zijn eerste Zwerkbal wedstrijd slikte Harry bijna de Gouden Snaai in en in deel 7 erft Harry dezelfde Snaai van Perkamentus. De geweldige Gouden Snaai is nu verkrijgbaar als ketting met klokje.

Verzendkosten

€ 3,99

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 14,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons gerust je vraag. Je hoort snel van ons!

In zijn eerste Zwerkbal wedstrijd slikte Harry bijna de Gouden Snaai in en in deel 7 erft Harry dezelfde Snaai van Perkamentus. De geweldige Gouden Snaai is nu verkrijgbaar als ketting met een werkend klokje binnenin!  

Tijd instellen?
De tijd van dit leuke klokje is in te stellen door eerst het ronde knopje in te drukken, zodat het klokje zichtbaar wordt. Vervolgens trek je het ronde knopje waar de ketting aan hangt een klein beetje omhoog. Het klokje klikt in positie om de tijd te wijzigen. Vervolgens klik je hem weer naar beneden om de tijd verder te laten lopen.

Specificaties:
Materiaal: RVS 
Diameter snaai: 2,8 cm
Lengte ketting: 78 cm.

Sorteren op:

Review toevoegen
Saskia - 20-11-2021 14:36

Ik was heel benieuwd naar de kwaliteit van deze online aankoop. Het overtrof alle verwachtingen! Mooi van metaal met een klokje die het ook echt doet. Elke Harry Potter fan die deze gouden snaai ziet, wil het hebben.

Sabine - 17-11-2020 00:00

Van dit horloge in de vorm van de Gouden Snaai gingen haar ogen twinkelen! Staat prachtig en veel complimenten gehad!

Stel je vraag over dit product

* verplicht om in te vullen

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.